Activiteiten

Moederochtend

Iedere 2e en 4e dinsdagochtend in de maand vanaf 10.00 uur ben je welkom op TjongerLicht voor een kop gemoederlijke koffie. De toegang is gratis. Voor niet-schoolgaande kinderen is speelgoed aanwezig. We zien je graag komen, vooraf aanmelden is niet nodig.   

Lees meer >

Open Dag

Ontdek op onze Open Dag wat Tjongeroog jóu aan mogelijkheden en kansen biedt. Kom luisteren, rondkijken, meedoen en ontmoeten op zaterdag 17 augustus 2024. Er zijn binnen en buiten informatie stands, workshops, tal van activiteiten, live muziek en biologische catering.

Lees meer >

SENSE Intro

Ben je nieuwsgierig naar de SENSE-training maar weet je niet of het bij jou past? Kom naar de ééndaagse SENSE Introdag in juni. Dit is een gratis trainingsdag inclusief lunch, waarin je de sfeer en de werkwijze kan leren kennen.

Lees meer >

Tjongeren

Vakantieweek voor kinderen en jongeren! Met elkaar bepaal je elke dag opnieuw  de inhoud van het programma. Van dingen beleven tot zelf ontwerpen en daarna ook maken. Ontdek daarmee elke dag dat je meer kunt dan je zelf had gedacht.

Lees meer >

TjongerTuinTrip

Zin om in de aarde te werken, planten en bomen te verzorgen, de moestuin bij te houden? Om in samenwerking met anderen de tuin van TjongerLicht plant-, mens- en diervriendelijk te maken. Met thee, koffie en lekkers in de kas.

Lees meer >

Yoga-Zoom

Je lichaam is blij met jouw aandacht. Tjongeroog biedt wekelijks online yogales aan. Een uurtje helemaal voor jezelf. Met ademhaling, meditatie en yoga-oefeningen. Voor beginners en gevorderden. Hatha yoga docente Astrid Bruursema geeft de lessen. Lekker vanuit je eigen plek.

Lees meer >

Zingen vanuit je hart

Hoe klinkt jouw vrije levensenergie? Op deze muzikale reis, naar binnen en naar buiten, ontdek je en ervaar je, samen met anderen, de rijkdom van jouw eigen stem. Je unieke timbre en toon. Begeleiders: Corina den Otter en Erlo van Druten.

Lees meer >

Zomer Zonne Wende

De zon heeft haar meest noordelijke positie bereikt. Dit is de langste dag, het begin van de zomer. Vier dit kantelpunt in de natuur mee, rond vuur en cirkel van stenen  met zang en dans. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom. De toegang is gratis.

Lees meer >