Zakelijk

Doeltreffend communiceren

Communiceren is een vak, goed communiceren is heel moeilijk, effectief communiceren vergt een open dialoog tussen partijen. Mensen openen zichzelf als ze het gevoel hebben dat naar hen geluisterd wordt. Alleen dan zal een eerlijke bespreking van een tegenstelling plaatsvinden.

Lees meer >

Mens & Werk

Mensen halen energie uit hun werk maar geven ook energie áán hun werk. Maar wat gebeurt er als iemand zich steeds vaker niet (meer) zeker voelt van zichzelf, als diegene zijn/haar kwaliteiten niet meer volledig voor het werk kan inzetten?

Lees meer >

Spiegelen met paarden

Paarden kunnen elkaar lezen en daardoor kunnen zij succesvol in een kudde leven. Ze lezen ook mensen en kunnen daar signalen over afgeven. In een voor jou veilige omgeving krijgt het paard de mogelijkheid op jouw non-verbale uitstraling te reageren.

Lees meer >

Tjongeroog bedrijfstrainingen

De trainingen richten zich op de samenwerking tussen leidinggevenden en medewerkers door op een constructieve en menselijke manier met elkaar om te gaan. Hierdoor ontstaat er ruimte voor openheid, leergierigheid, actief luisteren, controversiële vragen stellen, fouten erkennen en collegiale ondersteuning.

Lees meer >