Open Dag

Ontdek op onze Open Dag wat Tjongeroog jóu aan mogelijkheden en kansen biedt. Kom luisteren, rondkijken, meedoen en ontmoeten op zaterdag 17 augustus 2024. Er zijn binnen en buiten informatie stands, workshops, tal van activiteiten, live muziek en biologische catering.

Informatiemarkt met het rijke aanbod van Tjongeroog én de toekomstplannen op deze nieuwe locatie.
Mini-workshops:  maak kennis met SENSE training voor gevoel en bewustzijn, Mens & Werk, Sjamanisme en yoga.
Spreekuren in de boomgaard: verdiepende gesprekken over gezondheid, EMDR, de wijsheid van de Maya-kalender en de speelse beleving van de zandtafel.
Inspirerende activiteiten: doe mee met het samenwerkingsspel, loop de SENSE wandeling, laat je verrassen door de uitleg van een engelenkaart, maak kennis met voetreflexologie, lees een boek in de spirituele bibliotheek.

Voor meer perspectief, inzicht en licht in je leven.

 

Vind jezelf, verken je horizon

Je bent bij Tjongeroog, instituut voor persoonlijke ontwikkeling. Onze aanpak is gebaseerd op Gestalt therapie, counseling en contactrijke verbinding. In groepstrainingen kan ieder in vrijheid zijn/haar individuele gevoelens en doelen in het leven verkennen. Onze hoofdactiviteit is de eenjarige SENSE training voor het ontwikkelen van je levenskracht en energie en het zoeken naar je authentieke kern.                            

Trainingen

SENSE, training voor Gevoel en Bewustzijn

Wil je meer kwaliteit en succes in je leven? SENSE helpt je om het beste uit jezelf te halen. Je leert je eigen gedrag en defensies te doorzien, waardoor er ruimte komt voor je authentieke vrije wil.