De Kosmos & de Sjamaan

Maak kennis met de rijke wereld van het Sjamanisme. In deze Zoomintroductie vertelt Avani van Leeuwe over de verborgen wijsheden en diepe inzichten in de schepping. Deze lezing vindt enkele keren per jaar plaats via beeldbellen. Gemakkelijk vanuit je huis.

Lees meer >
Digitaal lichaamswerk

Energie door Lichaamsbewustzijn

Lichaamswerk is effectief om je bij geblokkeerde gevoelens te brengen. Dat kan veel levenslust en energie geven. We werken met een vertrouwde combinatie van ademhaling, stemgebruik en lichaamshoudingen, op ruime afstand van elkaar. De afsluitende bewustzijnssessie brengt je extra verdieping.

Lees meer >

Individueel coachingsgesprek

Voor wie dat wil, biedt Stichting Tjongeroog op incidentele basis de mogelijkheid voor een coachingsgesprek met een van de trainers indien deze beschikbaar is. Deze trainers zijn: Hein Mannaerts, Ineke Bijloo, Annette Lecomte, Ko van Vaardegem, Arno Hartel, Ingeborg Wery-Lijnzaad.

Lees meer >

Mandala Tekenen vanuit je hart

De cirkel biedt je binnen de veilige beperking van deze ronde grenzen ruimte voor creatieve expressie, emotie, intuïtie, verwondering, verlangen. Een ontdekkingsreis naar je ware zelf, jouw diepere bron. Geniet van dit avontuur. Zonder normerend oordeel. Apart en tegelijk samen.

Lees meer >

Mens & natuur

Van ‘buiten naar binnen’. Je begint buiten, laat de natuur op je inwerken. Je luistert naar wat de natuur jou te zeggen heeft. Zo word je geholpen dichter bij jezelf te komen, dichter bij je innerlijke rust en levens kracht.

Lees meer >

Mens & werk

Ervaringen delen en daardoor snel leren. Een keer per maand, op maandag van 15.00 – 21.00 uur, bespreekt deze groep openhartig en vrijmoedig thema’s uit werksituaties. Door heel precies en onbevooroordeeld te kijken, ontdekken we welke krachten en individuele patronen spelen.

Lees meer >

Mijn lichaam, een wonder

Een holistische ontdekkingstocht. Er zijn filosofieën die zeggen dat je ziel een lichaam kiest. Je ziel en je lichaam vallen dan volledig samen. De tweedeling lichaam-geest vervalt. Als dit klopt, hoe zit het met pijn en ziekte? Welke rol speelt mijn ‘ik’?

Lees meer >

Oordeelloos communiceren

Hoe kun je in een conflict communiceren zonder aanpassing of zonder je standpunt los te laten? Als je weet wat de ander van jou wil en jij ook zegt wat jij van de ander verwacht, is er altijd een opening.

Lees meer >

Open Dag van Verbinding

Kom luisteren, doe mee, kijk eens rond en ontmoet op de Open Dag op de derde zondag van augustus. Met mini-workshops en lezingen, zoals ‘Mijn levenspad’, sjamanisme, labyrintwandeling, rollenspel, energetisch lichaamswerk. Voor meer perspectief, inzicht en licht in je leven.

Lees meer >

PST: Persoonlijk Succes Training

Wil je meer kwaliteit en succes in je leven? De Persoonlijk Succes Training helpt je om het beste uit jezelf te halen. Je leert je eigen gedrag en defensies te doorzien, waardoor er ruimte komt voor je authentieke vrije wil.

Lees meer >
Tjongeroog

Respiratie-training

Is wat je geleerd hebt nog steeds geldig en toepasbaar? Of ben je gaan twijfelen of gedesoriënteerd geraakt? Kom naar een respiratie-training om te herademen en je kompas te her-ijken. Voor wie een Persoonlijk Succes Training of GOT heeft afgerond.

Lees meer >

Retraite

Stilte, verbinding en verdieping in de Friese natuur. Kom tot rust en hervind jezelf in deze retraite. Ervaar wie je eigenlijk bent en wat je wil geven en wat je nodig hebt in jouw leven. Voel je vitaliteit weer. Neem

Lees meer >
Sjamanisme cyclus

Sjamanisme cyclus

Reis naar je innerlijk licht. Tijdens de workshop ervaar je de mythische en magische wereldbelevingen van de sjamaan diep in jezelf. Je verbindt deze werelden met het westers denken.Hierdoor is een sprong in liefde, bewustzijn, heling, groei en evolutie mogelijk.

Lees meer >

Spiegelen met paarden

Paarden oordelen niet en vinden niets goed of fout. Paarden voelen mee. Daardoor helpen zij mensen. Onder veilige, deskundige begeleiding leg je contact met het paard, dat jou kan laten zien hoe het werkelijk met je is op dat moment. 

Lees meer >

Summer Boost

Twee dagen jezelf echt verkwikken. Er is een sprankelend programma waarin je op zoek gaat naar jouw vragen, levensenergie, verlangens en de invulling ervan. Door middel van een avondwandeling, zang en dans, creatieve expressie, inspirerende teksten, yoga, natuurcontact en voetreflexmassage.

Lees meer >
Synthese

Synthese

Maandelijks op een donderdag overdag verkent een groep mensen met elkaar hun werk- en levenssituaties. Wat gaat goed en wat zit tegen? Wat is mijn aandeel en wat is het aandeel van de ander? Hoe voelt dit? Is verandering mogelijk?

Lees meer >

Tjonger-Inn

Tjonger-Inn … Kom er in! Voor blij contact.Op afstand verbonden door Zoom beeldbellen. Contact en inspiratie voor alle belangstellenden. Onregelmatig op zondagmorgen van 10.30 – 12.00 uur. Houd de volgende Tjonger-Inn in de gaten via de website. Deelname is gratis.

Lees meer >

TjongerBrug

TjongerBrug Trainingscyclus via beeldbellen. Brug tussen hoofd en hart. Brug tussen jou en mij. Deze trainingscyclus is speciaal voor diegenen met fysieke beperkingen en voor wie de afstand naar Tjongeroog bezwaarlijk is. Alle trainingen in deze cyclus verlopen via beeldbellen.

Lees meer >

Tjongeren

Heb je zin in een week met avontuur, vriendschap en ontdekking? Samen bepaal je elke dag opnieuw de inhoud van het programma. Een van de doelen is dat je elke dag ontdekt dat je meer kan dan je zelf dacht.

Lees meer >

TjongerPodium

TjongerPodium is een muziek- en theaterfestival in de tuin van Tjongeroog op de derde zaterdag van augustus, altijd voorafgaande aan de Open Dag op zondag. Er treden tal van bekende en onbekende artiesten op in een verrassend en gevarieerd programma.

Lees meer >
Tjongeroog

TjongerTrip

Een groep natuurliefhebbers en doe-het-zelvers voelt zich verantwoordelijk voor onderhoud aan terrein, tuin en gebouwen van Tjongeroog. Als jij hieraan wilt bijdragen, kun je “Vriend van Landgoed Tjongeroog” worden. Je kunt meedoen op de dagen wanneer jij wilt en kunt.

Lees meer >
Training Leiding geven

Training Leiding geven

Leiden met lef en liefde. Leiding geven is een persoonlijke kwaliteit, waar deze training aan bijdraagt. De persoonlijke insteek van de trainers zorgt voor diepgaander inzicht in je talenten en potenties. Doel is dragend, rechtvaardig en standvastig leiderschap te ontwikkelen.

Lees meer >
Winter Zonne Wende

Winter Zonne Wende

Rondom de kortste dag van het jaar een bezinning op Kerstrust en Levenslust. Bestemd voor ontdekkingsreizigers en liefhebbers. Voor mensen die zich verbonden voelen met de natuur. Een workshop aan de hand van ervaringen, ingebracht of verteld bij het kampvuur.

Lees meer >

Yoga-Zoom

Je lichaam is blij met jouw aandacht. Tjongeroog biedt wekelijks online yogales aan. Een uurtje helemaal voor jezelf. Met ademhaling, meditatie en lichte yoga-oefeningen. Voor beginners en gevorderden. Met korte intune en uittune. Door yogadocente Fleur van Unen uit Vinkega.

Lees meer >

Zingen vanuit je hart

Hoe klinkt jouw vrije levensenergie?Op deze muzikale reis, naar binnen en naar buiten,ontdek en ervaar je, samen met anderen, de rijkdom van jouw eigen stem.Je unieke timbre en je eigen toon. Begeleider: Corina den Otter Geen evenementen gevonden!

Lees meer >

Zomer Zonne Wende

Bezinning op de langste dag van het jaar. De verwachtingsvolle lente is ten einde, de zomer breekt aan. Waar sta jij op je levenspad? Tijdens deze vrolijke workshop ontdek je onvermoede kansen en mogelijkheden. Inspiratie en bemoediging voor je vervolgstap.

Lees meer >