Trainingen

Digitaal lichaamswerk

Bio-energetica

Er zit veel wijsheid verborgen in ieders lichaam. Door te werken met speciale oefeningen en ademhaling kun je bij gevoelens komen die verborgen waren of onderdrukt. Doordat je leert om deze gevoelens te uiten, krijg je nieuwe energie en levenslust.

Lees meer >

Doeltreffend communiceren

Communiceren is een vak, goed communiceren is heel moeilijk, effectief communiceren vergt een open dialoog tussen partijen. Mensen openen zichzelf als ze het gevoel hebben dat naar hen geluisterd wordt. Alleen dan zal een eerlijke bespreking van een tegenstelling plaatsvinden.

Lees meer >

Individueel coachingsgesprek

Stichting Tjongeroog biedt individuele coaching aan op het persoonlijke vlak of op het gebied van werk. Maak via het secretariaat een afspraak met één van de volgende trainers: Hein Mannaerts, Ineke Bijloo, Annette Lecomte, Ko van Vaardegem, Arno Hartel, Ingeborg Wery-Lijnzaad. 

Lees meer >

Masterclass Sjamanisme

Ontdek het Goddelijke in jezelf In deze tweedaagse masterclass verbind je je met de creatieve oerkracht in jezelf. Je verkent en heelt het mannelijke en het vrouwelijk in jezelf en laat de twee ogen één worden. Je komt in balans,

Lees meer >

Mens & Werk

Mensen halen energie uit hun werk maar geven ook energie áán hun werk. Maar wat gebeurt er als iemand zich steeds vaker niet (meer) zeker voelt van zichzelf, als diegene zijn/haar kwaliteiten niet meer volledig voor het werk kan inzetten?

Lees meer >
Tjongeroog

Respiratie-training

Ben jij de geleerde inzichten een beetje kwijt geraakt? Of passen ze niet meer zo bij je huidige levensfase? Kom naar een respiratie-training om te herademen en je kompas te her-ijken. Goed om weer met meer zelfvertrouwen verder te stappen.

Lees meer >

SENSE Intro

Ben je nieuwsgierig naar de SENSE-training maar weet je niet of het bij jou past? Kom naar de ééndaagse SENSE Introdag in juni. Dit is een gratis trainingsdag inclusief lunch, waarin je de sfeer en de werkwijze leert kennen. Hieronder

Lees meer >

Spiegelen met paarden

Paarden kunnen elkaar lezen en daardoor kunnen zij succesvol in een kudde leven. Ze lezen ook mensen en kunnen daar signalen over afgeven. In een voor jou veilige omgeving krijgt het paard de mogelijkheid op jouw non-verbale uitstraling te reageren.

Lees meer >
Synthese

Synthese

Maandelijks op een donderdag overdag verkent een groep mensen met elkaar hun werk- en levenssituaties. Wat gaat goed en wat zit tegen? Wat is mijn aandeel en wat is het aandeel van de ander? Hoe voelt dit? Is verandering mogelijk?

Lees meer >

TjongerBrug

TjongerBrug Trainingscyclus via zoom. Brug tussen hoofd en hart. Brug tussen jou en mij. De TjongerBrug-trainingscyclus duurt een jaar en is speciaal voor diegenen voor wie de afstand naar TjongerLicht bezwaarlijk is. Alle trainingen in deze cyclus verlopen via zoom.

Lees meer >