De nieuwe Sjamaan

Maak kennis met de rijke wereld van het Sjamanisme. In deze Zoomintroductie vertelt Avani van Leeuwe over de verborgen wijsheden en diepe inzichten in de schepping. Ook voor geinteresseerden in de nieuwe Sjamanisme cyclus. Deze start in het najaar 2021.

Lees meer >
Hoe gezond ben ik eigenlijk?

Hoe gezond ben ik?

Een spirituele bodyscan. Hoe gezond ben ik? Geen gemakkelijke vraag! Kan ik dat wel weten, of moet ik daarvoor een arts raadplegen? Waar moet ik op letten? Ben ik hierin beschouwend, nieuwsgierig, of bezorgd? Welke ervaringen en emoties spelen mee?

Lees meer >

Individueel coachingsgesprek

Voor wie dat wil, biedt Stichting Tjongeroog op incidentele basis de mogelijkheid voor een coachingsgesprek met een van de trainers indien deze beschikbaar is. Deze trainers zijn: Hein Mannaerts, Ineke Bijloo, Annette Lecomte, Ko van Vaardegem, Arno Hartel, Ingeborg Wery-Lijnzaad.

Lees meer >
Digitaal lichaamswerk

Lichaamswerk in Corona-tijd

Lichaamswerk brengt je bij geblokkeerde gevoelens, verborgen in je lichaam. Door deze gevoelens te uiten, vergroot je je eigenwaarde, levenslust en energie. Dat is onontbeerlijk in deze tijd! Vanwege Corona, nu digitaal. Wij zorgen voor de Zoom-link en goede instructie.

Lees meer >

Mandala Tekenen vanuit je hart

De cirkel biedt je binnen de veilige beperking van deze ronde grenzen ruimte voor creatieve expressie, emotie, intuïtie, verwondering, verlangen. Een ontdekkingsreis naar je ware zelf, jouw diepere bron. Geniet van dit avontuur. Zonder normerend oordeel. Apart en tegelijk samen.

Lees meer >

Mens & werk

Ervaringen delen en daardoor snel leren. Een keer per maand, op maandag van 15.00 – 21.00 uur, bespreekt deze groep openhartig en vrijmoedig thema’s uit werksituaties. Door heel precies en onbevooroordeeld te kijken, ontdekken we welke krachten en individuele patronen spelen.

Lees meer >

Oordeelloos communiceren

Hoe kun je in een conflict communiceren zonder aanpassing of zonder je standpunt los te laten? Als je weet wat de ander van jou wil en jij ook zegt wat jij van de ander verwacht, is er altijd een opening.

Lees meer >

PST: Persoonlijk Succes Training

Wil je meer kwaliteit en succes in je leven? De Persoonlijk Succes Training helpt je om het beste uit jezelf te halen. Je leert je eigen gedrag en defensies te doorzien, waardoor er ruimte komt voor je authentieke vrije wil.

Lees meer >
Tjongeroog

Respiratie-training

Is wat je geleerd hebt nog steeds geldig en toepasbaar? Of ben je gaan twijfelen of gedesoriënteerd geraakt? Kom naar een respiratie-training om te herademen en je kompas te her-ijken. Voor wie een Persoonlijk Succes Training of GOT heeft afgerond.

Lees meer >

Retraite

Met stilte, verbinding en verdieping in de Friese natuur. Kom tot rust en hervind jezelf in deze retraite. Ervaar wie je eigenlijk bent en wat je wil geven en wat je nodig hebt in jouw leven. Voel je vitaliteit weer.

Lees meer >
Sjamanisme cyclus

Sjamanisme cyclus

Reis naar je innerlijk licht. Tijdens de workshop ervaar je de mythische en magische wereldbelevingen van de sjamaan diep in jezelf. Je verbindt deze werelden met het westers denken.Hierdoor is een sprong in liefde, bewustzijn, heling, groei en evolutie mogelijk.

Lees meer >

Spiegelen met paarden

Paarden oordelen niet en vinden niets goed of fout. Paarden voelen mee. Daardoor helpen zij mensen. Onder veilige, deskundige begeleiding leg je contact met het paard, dat jou kan laten zien hoe het werkelijk met je is op dat moment. 

Lees meer >

Summer Boost

In twee dagen jezelf echt verkwikken. Er is een speels programma waarin je op zoek gaat naar jouw vragen, verlangens en invulling. Met een avondwandeling, zang en dans, creatviteit, yoga, natuur en voetreflexmassage. Verkenning van je gevoelens, gedachten en wensen.

Lees meer >
Synthese

Synthese

Maandelijks op een donderdag overdag verkent een groep mensen met elkaar hun werk- en levenssituaties. Wat gaat goed en wat zit tegen? Wat is mijn aandeel en wat is het aandeel van de ander? Hoe voelt dit? Is verandering mogelijk?

Lees meer >

Tjonger-Inn

Tjonger-Inn … Kom er in! Voor blij contact.Op afstand verbonden door Zoom beeldbellen. Contact en inspiratie voor alle belangstellenden. Onregelmatig op zondagmorgen van 10.30 – 12.00 uur. Houd de volgende Tjonger-Inn in de gaten via de website. Deelname is gratis.

Lees meer >

TjongerBrug

TjongerBrug Trainingscyclus via beeldbellen. Brug tussen hoofd en hart. Brug tussen jou en mij. Deze trainingscyclus is speciaal voor diegenen met fysieke beperkingen en voor wie de afstand naar Tjongeroog onoverkomelijk is. Alle trainingen in deze cyclus verlopen via beeldbellen.

Lees meer >
Tjongeroog

TjongerTrip

Samen onderhoud plegen en verfraaien. Een groep mensen voelt zich verantwoordelijk voor onderhoud aan terrein, tuin en gebouwen van Tjongeroog. Als jij hieraan wilt bijdragen, kun je “Vriend van Landgoed Tjongeroog” worden. Deelname is vrijblijvend, wanneer jij wilt en kunt.

Lees meer >
Training Leiding geven

Training Leiding geven

Leiden met lef en liefde. Leiding geven is een persoonlijke kwaliteit, waar deze training aan bijdraagt. De persoonlijke insteek van de trainers zorgt voor diepgaander inzicht in je talenten en potenties. Doel is dragend, rechtvaardig en standvastig leiderschap te ontwikkelen.

Lees meer >
Winter Zonne Wende

Winter Zonne Wende

Rondom de kortste dag van het jaar een bezinning op Kerstrust en Levenslust. Bestemd voor ontdekkingsreizigers en liefhebbers. Voor mensen die zich verbonden voelen met de natuur. Een workshop aan de hand van ervaringen, ingebracht of verteld bij het kampvuur.

Lees meer >

Zomer Zonne Wende

Bezinning op de langste dag van het jaar. De verwachtingsvolle lente is ten einde, de zomer breekt aan. Waar sta jij op je levenspad? Tijdens deze vrolijke workshop ontdek je onvermoede kansen en mogelijkheden. Inspiratie en bemoediging voor je vervolgstap.

Lees meer >