Yoga-Zoom

Je lichaam is blij met jouw aandacht. Tjongeroog biedt wekelijks online yogales aan. Een uurtje helemaal voor jezelf. Met ademhaling, meditatie en lichte yoga-oefeningen. Voor beginners en gevorderden. Met korte intune en uittune. Door yogadocente Fleur van Unen uit Vinkega.

Lekker vanuit je eigen thuisplek een uurtje yoga doen? Dat kan op woensdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur. De lessen zijn online via Zoom. De ervaring heeft geleerd dat dat heel goed gaat. Of je nu beginner bent of al vaker yoga hebt gedaan: iedereen is welkom. Fleur heeft persoonlijke aandacht voor je. Je eigen tempo en kracht is leidend; je luistert naar je lichaam.

De les begint met een korte intuneronde. Na opwarming volgen een serie rustige oefeningen. Ieder kiest zijn eigen mate van inspanning en ontspanning. Veel aandacht is er voor ademhaling, en ook een meditatie. Afsluiting met een enkel woord.

Na afloop voel je je verkwikt en levendig, met een prettige rust van binnen.

Gasttrainer
Fleur van Unen begon 12 jaar geleden met yoga vanuit de behoefte om meer verbinding te ervaren tussen ademhaling, lichaam en geest. Fleur heeft haar gecertificeerde yoga-opleiding in Bali afgerond en cursussen gedaan in Singapore en Nederland om haar yoga practice verder te ontwikkelen en verdiepen.

Fleur’s doel is om yoga, meditatie en mindfulness toegankelijk te maken voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Zij wil graag een positieve impact helpen te realiseren op ademhaling, lichaam en geest.

Benodigd
Als voorbereiding op de yogales adviseert Fleur om comfortabele kleding aan te trekken waar je goed in kunt bewegen. Verder is het handig om een yogamat voor de oefeningen, een waterfles, een kussentje en dekentje bij de hand te hebben.

Na aanmelding ontvang je de zoomlink voor de eerste sessie. Deze link kan je voor volgende keren steeds weer gebruiken. Je hoeft je dus niet steeds opnieuw aan te melden.

woensdag 26 januari
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
woensdag 2 februari
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
woensdag 9 februari
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
woensdag 16 februari
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
Geen evenementen gevonden!
Meer laden