Yoga-Zoom

Je lichaam is blij met jouw aandacht. Tjongeroog biedt wekelijks online yogales aan. Een uurtje helemaal voor jezelf. Met ademhaling, meditatie en yoga-oefeningen. Voor beginners en gevorderden. Hatha yoga docente Astrid Bruursema geeft de lessen. Lekker vanuit je eigen plek.

Het is op woensdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur. De lessen zijn online via Zoom. Of je nu beginner bent of al vaker yoga hebt gedaan: iedereen is welkom. Er is persoonlijke aandacht voor je. Je eigen tempo en kracht is leidend; je luistert naar je lichaam.

De les begint met een korte intuneronde. Na opwarming volgt een serie rustige oefeningen. Ieder kiest zijn eigen mate van inspanning en ontspanning. Veel aandacht is er voor ademhaling en meditatie. Afsluiting met een enkel woord.

Na afloop voel je je verkwikt en levendig, met een prettige rust van binnen.

Benodigd
Het is belangrijk om comfortabele kleding aan te trekken waar je goed in kunt bewegen. Verder is het handig om een yogamat voor de oefeningen, een waterfles, een kussentje en dekentje bij de hand te hebben.

Na aanmelding ontvang je de zoomlink voor de eerste sessie. De weken erna ontvang je steeds opnieuw een zoomlink, waarvoor je je natuurlijk altijd kunt afmelden.

woensdag 29 mei
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
woensdag 5 juni
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
woensdag 12 juni
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
woensdag 19 juni
17:00 - 18:00 Yoga-Zoom
Geen evenementen gevonden!
Meer laden