Bio-energetica

Er zit veel wijsheid verborgen in ieders lichaam. Door te werken met speciale oefeningen en ademhaling kun je bij gevoelens komen die verborgen waren of onderdrukt. Doordat je leert om deze gevoelens te uiten, krijg je nieuwe energie en levenslust.

In deze training geven we oefeningen voor aarding, door-ademen, gevoelsexpressie, stemgebruik en lichaamshoudingen. Het is serieus, maar met een speels accent. Eerdere ervaring is niet nodig. Het is volledig vrij van prestatie of ergens aan moeten voldoen. De oefeningen en jouw ervaringen worden nabesproken in een verdiepingssessie.

Als je gevoelens er mogen zijn, kom je deze zeker tegen. Alles in een veilige setting, met behoud van ieders vrijheid en waardigheid. Soms zie je dingen die je niet kende van jezelf. Misschien kom je bij verdriet, angst of boosheid, kan ook bij vreugde en uitgelatenheid.

In de verdiepingssessies kun je je ervaringen delen met anderen. Wat heb je gevoeld en ervaren, welke inzichten krijg je hierdoor?  Hoe past dit in je dagelijks leven?

De training is gebaseerd op het werk van grondlegger Alexander Lowen, de ontwerper van de Bio-energetica, aangevuld met elementen uit martial arts, yoga, manuele therapie en psychologie.

 

Energetisch lichaamswerk
zaterdag 31 augustus
10:00 - 18:00 Bio-energetica
Geen evenementen gevonden!