Sjamanisme cyclus

Reis naar je oorspronkelijke zelf. 

Het sjamanisme is, in tegenstelling tot wat heel veel mensen denken, geen religie. Het is een natuurlijke uitdrukking van de verbinding en de eenheid van de mens, de natuur, al het leven en de schepping zelf. 

De sjamaan leeft in een wereld van levende energie en brengt heling door de waarneming te veranderen en energie te bewegen. 

Tijdens de workshops leer je de mythische en magische wereldbelevingen van de sjamaan diep in jezelf te ervaren. Je verbindt deze werelden met het westers denken. Hierdoor is een sprong in liefde, bewustzijn, heling, groei en evolutie mogelijk. 

De opbouw van de training maakt het mogelijk dit op diepere lagen te beleven.

Sjamanisme cyclus

De volledige cyclus bestaat uit 8 trainingen van 2 dagen. Daarbij wordt telkens vanuit een andere traditionele ingang (zuid, west, noord en oost) naar je oorsprong, en daardoor naar inzicht en heling toegewerkt. Het is mogelijk om alleen voor het eerste deel (4x2dagen) in te schrijven. Daarna kan je, desgewenst, ook het tweede deel volgen (ook 4×2 dagen).  

Kosten: € 1350,- voor één cyclus van 4 x 2 dagen

Gasttrainer: Médard van Leeuwe, (Avani) arts en ingewijd in de Westerse, Oosterse en Sjamanistische Mystieke Wijsheid tradities

Aanmelden voor Sjamanisme cyclus

Vul je gegevens hieronder in en meld je aan. Het secretariaat neemt contact met je op.