Preferred partners

Misschien zoek je een specifieke coaching, training of workshop die momenteel niet in het actuele aanbod van Tjongeroog voorkomt.
Op deze pagina vind je ‘onze’ preferred, zelfstandige trainers die dat wellicht wel kunnen aanbieden.

Annette Lecomte

Ik werk sinds 2018 als coach, inspirator en adviseur vanuit mijn eigen bedrijf.  
Ik ben gespecialiseerd in bewustzijns- en ontwikkelingstrajecten voor zowel individuen als groepen. Ik heb als docent, leidinggevende en toezichthouder gewerkt binnen onderwijs- en kunsteducatie-instellingen. Ik heb door studies, werkervaring en trainingen brede deskundigheid ontwikkeld op deze gebieden.

Mijn ervaring dat de bron voor verandering de mens zelf is en dat ieder mens die bron kan aanboren, zet ik graag in voor bewustzijnsontwikkeling en verwerkelijking.

Ingeborg L. Wery-Lijnzaad

Ik ben Ingeborg Wery, vrijgevestigd GZ-psycholoog in Gorssel (Gld.).
Ik richt mij in de therapie op bewustwording, verwerking van onderliggend trauma en opheldering van relaties in werk en gezin. Ik help cliënten zich opgelucht en energiek te voelen door het toepassen van EMDR, Gestalt, EFT, familieopstellingen en schrijfworkshops in groepsverband.

Ik houd van de wondertjes die zich soms voltrekken wanneer iemand’s hart weer opengaat en angst of pijn niet meer in de weg staat van geluk en ontwikkeling.

Jan Galesloot

Jan Galesloot huisarts, MSK arts en orthomoleculair arts

Ik ben gestart als tropenarts en huisarts en heb me aanvullend bekwaamd als manueel (MSK) en orthomoleculair geneeskundige. Ik zie het menselijk lichaam als onderdeel van de natuur en probeer helende kracht te vinden in natuurlijke middelen en in het bewustzijn van de cliënt.

Ik leg graag verbinding met voedingsleer en zorg voor het eigen lichaam. Een geliefde invalshoek is voor mij het samen formuleren van een verklaring over de klacht, een werkhypothese waar de client zelf verder in kan investeren.

Roeland Cuppers

Roeland Cuppers Trainingen

Ik ben trainer, gespecialiseerd in omgaan met emotioneel en agressief gedrag. Ik geef trainingen bij onder meer de Belastingdienst, het UWV, ziekenhuizen, artsenpraktijken, leerwerkbedrijven en financiële instellingen. In 2012 richtte ik Roeland Cuppers Trainingen op, daarin komen mijn passie voor karate en persoonlijke ontwikkeling samen.

In mijn praktijk coach ik mensen die vastlopen in hun leven en geef ik karatetrainingen. Beide doe ik individueel en in groepsverband.