Bio-energetica

Er zit veel wijsheid verborgen in ieders lichaam. Door te werken met speciale oefeningen en ademhaling kun je bij gevoelens komen die verborgen waren of onderdrukt. Doordat je leert om deze gevoelens te uiten, krijg je nieuwe energie en levenslust.

In deze training geven we oefeningen voor aarding, door-ademen, gevoelsexpressie, stemgebruik en lichaamshoudingen. Het is serieus, maar met een speels accent. Eerdere ervaring is niet nodig. Het is volledig vrij van prestatie of ergens aan moeten voldoen. De oefeningen en jouw ervaringen worden nabesproken in een verdiepingssessie.

Als je gevoelens er mogen zijn, kom je deze zeker tegen. Alles in een veilige setting, met behoud van ieders vrijheid en waardigheid. Soms zie je dingen die je niet kende van jezelf. Misschien kom je bij verdriet, angst of boosheid, kan ook bij vreugde en uitgelatenheid.

In de verdiepingssessies kun je je ervaringen delen met anderen. Wat heb je gevoeld en ervaren, welke inzichten krijg je hierdoor? Hoe past dit in je dagelijks leven?

De training is gebaseerd op het werk van grondlegger Alexander Lowen, de ontwerper van de Bio-energetica, aangevuld met elementen uit martial arts, yoga, manuele therapie en psychologie.

Inschrijven

Energie door Lichaamsbewustzijn
Available Tickets: Onbeperkt
Het "Energie door Lichaamsbewustzijn" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Locatie

TjongerLicht
Grindweg 10, 8422 DN Nijeberkoop
Website
https://www.tjongeroog.nl/tjongerlicht

Datum

31-08-2024

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

€130,00

Training door

Roeland Cuppers
Roeland Cuppers
Website
https://tjongeroog.nl/roeland-cuppers/

Andere Organisatoren

Jan Galesloot
Jan Galesloot
Website
https://tjongeroog.nl/jan-galesloot/