Roeland Cuppers

Ik ben trainer, gespecialiseerd in omgaan met emotioneel en agressief gedrag. Ik geef trainingen bij onder meer de Belastingdienst, het UWV, ziekenhuizen, artsenpraktijken, leerwerkbedrijven en financiële instellingen. In 2012 richtte ik Roeland Cuppers Trainingen op, daarin komen mijn passie voor karate en persoonlijke ontwikkeling samen.

Het verband tussen het gevoelsleven en het fysieke lichaam fascineert mij. Ik startte op mijn 11de met karate. Vanaf die tijd heb ik meerdere vormen van martial arts beoefend.
Karate leerde me veel: kracht, rust, doorzettingsvermogen en discipline. Ik kwam mezelf echt tegen. Naar dat ‘zelf’ werd ik nieuwsgierig en zo startte ik mijn persoonlijkheidstrainingen die tot op de dag van vandaag doorgaan.

Ik ontdekte dat gevoelens vrijkomen door het werken met mijn lichaam. Het verder onderzoeken van deze gevoelens leverde bewustzijn op. Hierdoor kon ik de volgende stap nemen: verandering in mijn leven.

Op Tjongeroog geef ik trainingen karate en bio-energetica, zowel individueel als voor groepen. Hiermee breng ik mensen in contact met hun kracht en levenslust. Ook begeleid ik avondgroepen voor deelnemers aan de SENSE-trainingen voor gevoel en bewustzijn.’

Roeland Cuppers