Gastenverblijf De Pinguïn, voor een helend verblijf

Een bijzonder plekje op de grens van Drenthe en Friesland, nabij de Tjongervallei. Dat is gastenverblijf De Pinguïn, een luxueus verbouwde woonboerderij geschikt voor ontspanning, studie en tijdelijk verblijf. De Pinguïn ligt in een verstild en rustgevend coulissenlandschap, nabij het beschermde Diaconieveen, een prachtige plek om te wandelen of te fietsen. Grote kans dat je op je wandeling of fietstocht hazen, reeën, misschien zelfs marters, dassen of de wielewaal ontmoet.
De Pinguïn is gelieerd aan Stichting Tjongeroog, centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Het gastenverblijf wordt regelmatig gebruikt door mensen die een meerdaagse training volgen bij Tjongeroog.

Grindweg 8, 8422 DM Nijeberkoop

Het gebouw bevat een grote huiskamer, woonkeuken, een tiental slaapkamers voor twee of drie personen en sanitaire voorzieningen in overvloed. De Pinguïn heeft WiFi, een DVD-speler en een TV met een grote collectie DVD’s. Er staat een goed gestemde piano. Vanuit het terras kijk je uit over tuin en open velden. 10 auto´s kunnen op eigen terrein parkeren.

  • Bij een meerdaagse workshop in De Pinguïn is overnachting bij de prijs inbegrepen
  • Het is mogelijk om in De Pinguïn te verblijven voor of na een activiteit bij  Tjongeroog
  • Kosten: op aanvraag (exclusief EUR 1 toeristenbelasting indien van toepassing)
  • Inlichtingen en reserveren: via info@tjongeroog.nl of bel 06 419 063 37