TjongerTrip

Een groep natuurliefhebbers en doe-het-zelvers voelt zich verantwoordelijk voor onderhoud aan terrein, tuin en gebouwen van Tjongeroog. Als jij hieraan wilt bijdragen, kun je “Vriend van Landgoed Tjongeroog” worden. Je kunt meedoen op de dagen wanneer jij wilt en kunt.

Samen onderhouden en verfraaien. 
Zo ontstond Tjongertrip: een ontmoetingsdag, of weekend, 4 tot 5 keer per jaar, met klussen en tuinieren, voor ieder die Tjongeroog een warm hart toedraagt en deze plek mooier wil maken. In de werkweekends zullen we ’s avonds samen koken en eten, elkaar spreken, wandelen, een glas drinken of bijvoorbeeld een film kijken.

Je kunt je opgeven door in te schrijven via de website. Je wordt dan opgenomen in de WhatsApp community, en je krijgt voortaan alle berichten over activiteiten. De focalisers Jan, Michel en Hein bereiden de klussen voor en begeleiden de werkzaamheden. Je kunt ook zelf met ideeën komen en ze uitvoeren.

We hebben gezamenlijke rust- en eetmomenten. Het leukste is, om samen op te starten, maar je kunt op meerdere momenten aansluiten, mits je het tevoren laat weten.
Kinderen zijn welkom. 
Meenemen: werkkleding, eventueel regenkleding en een lunchpakket.

vrijdag 25 juni
14:00 - 17:00 TjongerTrip
zaterdag 4 september
14:00 - 17:00 TjongerTrip
Geen evenementen gevonden!