TjongerPodium

TjongerPodium is een muziek- en theaterfestival in de tuin van Tjongeroog op de avond voorafgaande aan de Open Dag. 
Op zaterdag 21 augustus zijn er optredens van Chris Lomans en Marieke Polderdijk om 17.00 uur en Ekaterina Levental om 19.00 uur.

Vrijwillige bijdrage na afloop
Foodbar aanwezig

 

 Hallo is een performance in tekst, beeld en klank van Chris Lomans en Marieke Polderdijk. Een lichaam is man of vrouw, vrij of afhankelijk, ziek of gezond. Soms lijkt het onmogelijk om je eigen lijf in vrijheid te bewonen. Wat als je welkom was in je lichaam? Vrij, met een open, witte zandvlakte voor je.

De Grens. Ekaterine Levental, mezzosopraan en harpiste vertelt over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. Vorig jaar was zij onze gast met haar indrukwekkende muziekvoorstelling ‘de Weg’ over haar omzwervingen na haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie. In het vervolg, ‘de Grens’, vertelt zij met humor en prachtige muziek het hoopvolle verhaal van een jonge vrouw die vecht voor haar bestaansrecht. Het is gebaseerd op haar dagboekfragmenten uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland.

zaterdag 21 augustus
17:00 - 22:00 TjongerPodium
Geen evenementen gevonden!