Mijn kind en ik

Ouder zijn brengt verrassingen. Hoe ga ik om met de uitdagingen waar mijn kind me voor zet? Iedere 2e en 4e dinsdagochtend in de maand is er een inloop om samen met andere (groot-) ouders uit te wisselen.

Door het delen van ervaringen en herkenning in andere ouders krijg je inzicht in jezelf en in het gedrag van je kind. Deze inzichten helpen je om met een ruimere blik naar de ‘verrassing’ te kijken en een nieuw antwoord te geven.

Van harte welkom vanaf 10.00 uur, toegang is gratis. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.
Voor niet-schoolgaande kinderen is speelgoed aanwezig.

Chantal Weijman, moeder, speltherapeut en leefstijlcoach
Ineke Bijloo, moeder, vroedvrouw en coach

dinsdag 26 september
10:00 - 11:45 Mijn kind en ik
dinsdag 10 oktober
10:00 - 11:45 Mijn kind en ik
dinsdag 14 november
10:00 - 11:45 Mijn kind en ik
dinsdag 28 november
10:00 - 11:45 Mijn kind en ik
Geen evenementen gevonden!
Meer laden