Mijn lichaam, een wonder

Een holistische ontdekkingstocht.

Er zijn filosofieën die zeggen dat je ziel een lichaam kiest. Je ziel en je lichaam vallen dan dus volledig samen. De tweedeling lichaam-geest vervalt. Als dit klopt, hoe zit het met pijn en ziekte? Welke rol speelt mijn ‘ik’?

Ook al zien we de verbanden niet altijd, waarschijnlijk komt elke lichamelijke kwaal voort uit een knoop op een spirituele laag. Eigen gevoelens accepteren en begrijpen is daarom een poort naar vitaliteit. Hoe meer contact jij aangaat met je gevoelens en je lichaam, des te intuïtiever kun je omgaan met gezondheid en ziekte. Dan ‘voel’ je je lichaam tot in alle vezels.

We gaan op zoek naar gezondheid door contact met ons innerlijk, onze spirituele basis. En van daaruit weer terug naar het lichaam. Hoe sterker die verbinding, hoe beter we voor ons lichaam zorgen.

Hoe kunnen we dit oefenen, wat zou ons kunnen helpen? Vragen om samen te onderzoeken, in een groepstraining, met hulp van ervaren begeleiders. We gaan uit van bestaande lichamelijke klachten en aandoeningen en onderzoeken met aandacht en respect hoe we bij inzicht over onszelf kunnen komen.

Een tweedaagse workshop met gesprekken, oefeningen, verdieping, meditatie en lichaamswerk.

Inschrijven

Mijn lichaam, een wonder
Available Tickets: 95
Het Mijn lichaam, een wonder ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Locatie

Tjongeroog
Tjongervallei 10 8413 CS Oudehorne
Website
https://tjongeroog.nl/tjongeroog/

Datum

09 - 10-07-2023

Tijd

Aanvang zo 10.30, sluiting ma 17.00
10:30 - 17:00

Kosten

€270,00
Jan Galesloot

Organisator

Jan Galesloot
Website
https://tjongeroog.nl/jan-galesloot/

Andere Organisatoren