Energie door Lichaamsbewustzijn

Lichaamswerk is effectief om je bij geblokkeerde gevoelens te brengen. Dat kan veel levenslust en energie geven. We werken met een vertrouwde combinatie van ademhaling, stemgebruik en lichaamshoudingen, op ruime afstand van elkaar. De afsluitende bewustzijnssessie brengt je extra verdieping.

De oefeningen worden heel precies voorgedaan en zo nodig individueel uitgelegd. Er is geen prestatieniveau, geen beoordeling. Jij bent zelf de maatstaf. Als je gevoelens er mogen zijn, kom je misschien bij verdriet, angst of boosheid, en zeker ook bij vreugde en uitgelatenheid. Je zult een blije, nieuwe kracht in je op voelen komen.

In de aansluitende bewustzijnssessies wordt alles nog duidelijker. Dan komt de vraag aan bod: wat levert het lichaamswerk je aan inzichten op? Hoe past dit in je dagelijks leven?

Dit is in het kort de training Energetisch lichaamswerk op Tjongeroog. Een team van twee trainers biedt de oefeningen aan. Tussendoor zijn er voldoende pauzes en rustmomenten. 

Energetisch lichaamswerk

We baseren ons op de methodieken van grondlegger Alexander Lowen, aangevuld met elementen uit vechtsport, manuele therapie en spelvormen.

Onder voorbehoud van RIVM-maatregelen.

vrijdag 26 augustus
Geen evenementen gevonden!